Växter som katter tål

Den här sidan handlar om ofarliga inomhusväxter för katt men växterna är även ofarliga för barn. Den här sidan har uppkommit när vi upptäckte att vi ville handla. Katter gillar inte bara gräs utan tuggar gärna på andra växter också om de får chansen.

Växter som katter tål

Men se upp – vissa växter är så giftiga för katten att den. Jag tycker man ofta ser listor på växter som är farliga för katter, men äntligen har jag kommit. Jag kan inte svära på att katter tål hemtrevnad. Katter gillar inte bara gräs, de tuggar mer än gärna även på andra växter om de får möjlighet till det. Här kommer en liten varning för växter som är giftiga och inte bör finnas i en katts hem och tips på kattvänliga krukväxter som inte katten riskerar att bli sjuk av.

Jag fick lov att kopiera information om giftiga och harmfulla växter. Denna lista är bra att ha till hands ifall din hund eller katt av misstag fått i.

Växter som katter tål

Tips på blomväxter som är kattvänliga mottages tacksamt! Jag undrar vilka krukväxter jag kan ha som katterna tål. Jag hittar listor över giftiga växter men jag vill gärna veta vilka växter jag kan ha. Du kan googla på "farliga växter för katt" Ampelliljor av alla dess slag går. Katter har en helt annan metabolism än hundar, och människor.

NSAID preparat, katter tål sådana mediciner väldigt dåligt.

Växter som katter tål