Vi köper din bil flashback

Jag har en Renault Clio -02 som jag vill bli av med men orkar verkligen inte sätta ut den på tex blocket osv för att sen få samtal stup i ett. Värderade min bil på sidan och priset verkade rimligt. Fick en helt orimligt hög värdering som jag gärna skulle sälja bilen för. Jag har sett på blocket att det finns en massa små företag som köper din bil " HÖGSTA PRIS FöR ALLA BILAR,KONTANT HÄMTAS OMG". För till skillnad från kvd, netbil, förmedlarbil, garantibil osv så köper de ju faktiskt in bilen själva. Vi köper din bil till högsta pris – Alla märken. Lyckas du sälja en riktigt gammal bil här i Sverige är risken stor att en oseriös handlare exporterar sina bilar till Afrika, kanske till och med illegalt.

Jag fick erbjudande på min bil som jag har på Blocket. Jag kan inte förstå hur de ska kunna göra en bra affär på min bil som legat på Blocket i snart två månader. Vi ger här 10 bra och viktiga råd för dig som ska handla med de billigaste begagnade bilarna – både för dig som ska köpa och du som ska sälja.

Vi köper din bil flashback

Och de ekonomiska krafter som driver bilhandlaren att köpa bilar till underpris och sälja dem till överpris, de är lätta att genomskåda. Vi hade bara mailkontakt innan köpet och nu svarar han ej på mail. Skriv ett inlägg på Flashback och be om hjälp att hitta bilen och ägaren, det lär inte.

Några tips som gjorde att jag kände mig lite säkrare att sälja min bil. Här har vi samlat både reklamfilmer och informationsfilmer. Vi har vår bil ute till försäljning på blocket. Ganska omgående efter att vi lagt ut annonsen får sambon ett mail till sin mobil med en förfrågan på. Därför kan du känna dig trygg i din bilaffär med oss. Vi på Barkarby Bilcenter hjälper dig med din bilaffär på bästa sätt! Allt för att du som kund ska bli nöjd med din nya bil. Vi har ett brett kontaktnät inom Europa och kan vid önskan ta fram ett eller flera objekt efter kundens unika.

Vi på Autodealer Kungsbacka vet hur otryggt det kan kännas att köpa eller sälja sin bil. Vi gör allt för att du ska slippa obehagliga överraskningar. Vi har hjälpt 1000-tals kunder att hitta sin nya bil. Våra bilar är till största delen före detta tjänstebilar & företagsbilar med god service & historik. Begagnade svensksålda bilar till bra priser. Vi på MMS BILAR hjälper dig med din bilaffär på bästa möjliga vis! Både när du ska köpa en ny bil eller sälja din nuvarande bil. Vi säljer för mindre än en tiondel av nypriset, så man kan säga att det är rena rånet för en så bra bil.

Som undanröjd kan jag ju ej sälja er någon bil!