Vad händer om vevhusventilationen är tät

Faktum är att jag har inte en susning om vad vevhusventilation och. Jag testade med att byta bränslefilter men det hjälpte inte, så min fråga är om bilen kan gå dåligt och ryckigt om vevhusventilationen är tät eller vad det annars. Hur ser jag om vevhusventilationen är tät?

Vad händer om vevhusventilationen är tät

Hur-ser-jag-om-vevhusventilationen-är-tätCachadLiknande23 nov. KAn någon tala om hur jag enklast kollar om min vevhusventilation är tätt? Bilen går konstigt och det är ett väldigt tryck i motorn.

Jag öppnade och kollade vad som läckte såg då att packboxarna hade. Efter rengöringen av vevhusventilationen så är det ett lätt sug där. VevhusventilationCachadLiknandeVevhusventilation kan utföras öppen respektive sluten. Så fort detta händer ändras motorns inställningar på ett sätt som ger lägre effekt och därmed sämre verkningsgrad.

Vad händer om vevhusventilationen är tät

SVAR: Oljan kommer från vevhusventilationen. Det är möjligt att när jag fick vevhusventilationen tät, blev det baksug. I en vanlig förbränningsmotor skapas ett övertryck i motorns vevhus. Undrar om någon vet vad som händer när vevhusventilations slangen blivit tät?

Kan det resultera i trasig blockpackning? Jag har funderat lite på vad som kan vara felet, och frågat runt lite.

Vad händer om vevhusventilationen är tät

Vad händer om du torrgasar motorn och känner efter på samma ställe? Vanligast att vevhusventilationen är tät. Diskussion om: hur ska jag göra med min vevhusventilation e46 330 i. Innerbär de att min packning är kass eller va fasen händer? Med undertrycket så drar motorn troligen lite tjuvluft där packningen inte håller tätt.

OM det blir tätt i vevhusventilationen, vad händer? Skumt att det bara händer vissa bilar, finns ju ändå rätt många 1,4or som rullar även. Tack för svaren och tipsen på vad man ska kolla upp! Har man då öppen vevhusventilation så kommer det röret att fungera som ett andra. Vevhusventilation Zetec – postad i Motor & växellåda: När bilbygget tar så. Vad styr när PCV ska vara öppen och vad händer när den är stängd?

Oljeläckage vi vevhusventilationen – postad i MotorbåtSnack: Jag har. Nu är motorerna täta vad beträffar kylvatten men istället läcker det på. Sen ha jag vevhusventilation på sidan av blocket som går till luft burken! Vad händer och hur går motorn när jag gör så med vevhusventilation? Jag tror inte att du får det så tätt så du behöver luftning i dunken.