Tändningslåset har fastnat

När jag skulle starta igen gick tändningslåset inte att rubba. Jag ser att det "lilla locket" inte har gått tillbaka utan det är öppet ner i cylinder. Mercedes 230E -88, tändningslåset fastnar22 dec 2011Saab 900 -95, får inte ur backen?

Tändningslåset har fastnat

Peugeot 205 -90 "Nyckeln har fastnat i tändningslåset"13 okt 2010Tänningslåset har kajkat? Tändningslåset krånglar – Felsök och reparationer – Motor iFokusmotor. Jag har en Toyota Corolla – 93 som har gått felfritt se. Stoppar nyckeln i tändningslåset, vrider om lite, sedan tar det tvärstopp. Då jag har automat och det inte går att komma ur P-läget utan tändning så står bilen.

Det har iofs aldrig fastnat helt och hållet, utan jag har kunnat lirka loss det med. Nyckeln sitter fast i tändningslåset med tändningen på.

Tändningslåset har fastnat

Santa Fe (SM), 2001-2006CachadLiknande15 mars 2009 – Hej, mitt första inlägg här! Santa Fe i 2,5 år nu och konstaterar med viss förvåning att den strular för första gången. Nån som vet hur man kan få loss nyckeln på ett smidigt sätt utan att behöva plocka isär tändningslåset? Tändningslås fastnat E34 – laga bilen själv det är enklare än vad du tror och.

Har tagit loss ratten men kan inte se att det är något jag kan komma åt för att. Diskussion om: AKUT: Tändningslås fastnat i AutoPower Forum 3-Serien. Har ingen vidare lust att ringa bärgaren för detta.

Tändningslåset har fastnat

Tändningslås fastnat E3421 inlägg31 mar 2008Tändningslås E38 som snurrar! CachadTändningslåset går inte att vrida om. I nödfall går det att borra ur låset men jag har aldrig behövt göra detta, gäller att lirka och inte ge upp.

Gäller att byta lås direkt efteråt då nyckeln kommer att fastna igen förr eller senare! Jag har kollat alla yttre grejer som att automaten står i parkering och allt är som det ska. Nyckeln rör sig någon millimeter när jag försöker dra ur. Fick hem mitt nya fynd häromdagen och fick genast problem. Nyckel och tändningslåset var mycket slitet. Jag har en V70 -07 som tändningslåset har havererat på. På min Xantia 2,0 så har nyckeln fastnat i tändningslåset, det går varken att stänga av eller starta bilen. För att göra en lång story kort, jag har åkt bärgningsbil.

Jag har bara varit med om att nyckeln har fastnat när jag skall låsa. Hej Köpte precis en MB Slk 320 -01 och när jag kom hem och stängde av bilen för att ta ut nykeln. Så stoppa in nycklen i tändningslåset och de gick inte att vrida om. Har hört att de är ett vanligt fel på mercedes tändningslås? Hej, jag har fått ett problem med tändningslåset på min mercedes! Har en 62:a som tändningsnykel har fastnat i tändningslåset,kan inte få ut nyckeln. Hur bär man sig åt för att få ut den,eller måste jag köpa nytt :. Nyckeln har fastnat i tändningslåset på min 406:a -00.

Den går inte att rubba åt något håll, och man kan inte få ut nyckeln heller. Tändingen har fastnat i på läget och bilen stänger inte av sig när man vrider tillbaka nyckeln.