Svampiga bromsar v70

Byte av bromshuvudcylinder mot en helt ny av samma typ och. Efter denna operation har bromssystemet luftats ur ordentligt så att när. När man startar motorn sjunker pedalen som förväntat men samtidigt blir den svampig och.

Svampiga bromsar v70

Beläggen blir att kantra då och man får samma problem som du beskriver. Nån som vet varför min bromspedal är så svampig och tar väldigt långt ner? A3 efter att jag monterat nya skivor och belägg. Pluggat efter bromsslangarna: sjunker men mycket lite. Det är typiskt på diesel att vaccumpumpen ger högt vaccum så bromsen känns svampig när man står still.

Tyvärr har jag inga tips på hur du ska kunna kolla dem (mer än att prova att byta förstås). Bromsproblem på 8G – svampiga efter byte av belägg – laga bilen själv det är enklare än vad du tror och dessutom sparar du tusenlappar på att fixa enkla saker.

Svampiga bromsar v70

Jag har för mig att det kan bli så där precis när man har bytt beläggen. Tror att det beror på att beläggen inte är inslitna än, så att de ligger an. Jag fick problem med att jag tyckte bromsen tog långt ner efter att ha bytt bromsok på bilen. Bromsen är svampig och det pyser vid inbromsning. Har luftat flera gånger men kommer ingen luft ej heller läcker det bromsolja. Vad kan felet vara, allt är luftat efter konstens alla regler och hur många.

Svampig bromspedal Laguna 2 efter byte av belägg fram.

Svampiga bromsar v70

Hade shoppat främre bromsbelägg hos Autofrance i våras och. Kolla oxå beläggen så dom inte är ojämna fyllda med bromsdam mm. Men sen när bytet var klart och jag backar ut bilen ur garaget så blir. Om pedalen tar långt ner och känns lite "svampig" så kan det vara ett ok som kärvar. Inläggsrubrik: Re: Bromspedal sjunker V70-06. Och den är inte svampig, den är hur stum som helst men sjunker.

V70 -06 tappar broms tryck27 mar 2011Bytt bromsbelägg men bilen bromsar ändå dåligt? Forum för nyare Volvo C30, S40, V50, S60, V60, C70, S70, V70, XC60,. Jag vet inte om jag inbillar mig att bromsen har blivit lite svampig , jag. Luftning: Det finns lite olika metoder, man jag tar bara upp det manuella sättet här: Se till att det finns bromsvätska i behållaren. Så här gör du för att lufta dina bromsar om du är ensam. Bromspedalen känns svampig och tar långt ner, bromsförmågan är. Tanken att skaffa en begagnad huvudbromscylinder och testa byta har. Det går att bromsa, till och med hårt, men pedalen fortsätter sjunka när.

Svar på inlägget: Bromspedal sjunker V70 -06 D5 Automat. Min känns lite svampig med motorn igång, motorn av Stum.