Sts malta blogg

När du var på Malta åkte du ju med sts och jag undrar hur det var med. Jag rekommenderar verkligen att åka på språkresa! Jag är en av alla de där åttiotalisterna som åkte på språkresa till Malta på högstadiet.

Sts malta blogg

Det var sommarlovet mellan åttan och nian och min kompis och jag hade. Berättar om all basfakta som rör ef, men även om min språkkurs. Jag undrar om du skulle kunna berätta lite om din språkresa till st pauls bay? Det var min engelska lärare som tipsade mig om att ka med Ef.

Jag kom hem från malta igår och känner att jag gärna också skulle vilja prova att. Ecstasy – Everything Nice – Cher Min kärlek till Gerard. Malta är idag ett av de stora resmålen för språkresor. Jag och min kompis har planerat att åka på språkresa till Malta med just EF nästa. Hej, jag tänkte berätta om min språkresa med STS till Malta som jag gjorde sommaren 2011. Jag hoppas att det ska få flera personer att.

I somras (närmare bestäm den 15 juni-6 juli) var jag på språkresa på Malta och. Jag hörde en tjej i min paralellklass som frågade en som åkte med EF hur de. Jag och min bästavän Märta åkte till Malta som är en superfin ö nedanför Italien! Vi åkte med STS som är en väldigt populär och trygg arrangör,. P haha ni kan ju se det i min malta film som finns i kategorin "Malta språkresan". I min blogg skriver jag om mina intressen, som bland annat är smink och skönhet, mode,. Mickis & Amanda här, vi är två 98:or som ska åka till Malta i sommar. Skriver du i en blogg och ska åka på språkresa eller har du något bra YouTube-klipp från.

I detta inlägg kommer jag skriva om min resa till Malta. Dom flesta vet ju att jag har vart på en språkresa med sts till då Malta. När du var på din språkresa i Malta hur var det med alkoholen då? STS regler säger att man inte får dricka även om man är över 16 och. Jag var på Malta i två veckor på språkresa med STS travel schools. Om någon av er bloggläsare funderar på att åka på språkresa och har. Hoppas ni fortsätter att följa våra blogg så blir vi jätteglada.

Mycket kanske det inte fanns, men det som fanns var ändå ganska bra. Vi ska åka till Malta på språkresa i sommar den 14 juli. Vi åker med STS och stannar där nere i tre veckor och det ska bli alldeles underbart! Vet inte hur man ska sammanfatta dessa händelserika tre veckor. Det är så svårt att beskriva denna upplevelse för folk utanför men ska försöka. Nu är Malta- bloggen uppdaterad med påminnelse om ‘Parental Agreement’ och ett par nya punkter i packlistan!