Spänna rem clio

Skulle byta generatorremmen på farsans Clio förut. Det är så att laddningslampan börjar lysa då och då på min clio sport-00. Har en Clio-01, fläktremmen är relativt ny bytt och nu har den börjat.

Spänna rem clio

Ofta räcker det att spänna remmen men är den riktigt dålig åker man på. Hur har ni monterat och fäst banden till er bakåtvända bilbarnstol. Cachad9 juli 2006 – 7 inläggHejsan Fläktremmen har pajjat på min Clio II 1,4 2001 (E7J – BBEB). Detta är min första bil och har inte bytt någon rem tidigare. Megane15 inlägg5 apr 2006Kamremsbyte på Clio -998 inlägg22 dec 2004kamremsbyte på clio15 inlägg8 aug 2004Fler resultat från forum-clubrenaultsverige-com.

Jag ska byta generatorrem på en Renault clio i morgon. Det är ju så lite om plats så man inte ser så.

Spänna rem clio

Renault Clio Dci – Alternator belt and Tensioner – Duration: 8:15. Anledningen till att remmen skriker är att den slirar. Du måste förr eller senare ändå spänna remmen. Köp Flerspårsrem Renault CLIO -60% billigare på mister-auto.

I denna kategori finns remmar till Renault Clio, Espace, Grand Scénic, Kangoo, Laguna,. REMSPÄNNARE FÖR FLÄKTREM, RENAULT CLIO -01; 5DCS 1,4I 5VXL SER ABS 1,4I 5-MANUELL 5DR CSE BENSI; Alingsås Bildelar AB, 0322-10527. Spännaren till multiremmen beställer vi faktiskt via Renault, men den är tillverkad av.

Spänna rem clio

Jag har en Clio 1,2 16V som gått 1200 mil 5 år gammal. Vevaxel och kamaxel låses, den gamla remmen tas av, en ny sätts på. Scenice´n med en dunder förlust även min Laguna och frugans clio. Jag har bla en Renault Clio från -00 som jag själv bytt rem på, utan något stöd av manual fick jag fundera lite mer över vad och i vilken ordning.

I lager hos vår leverantör, 3-6 dagars leverans. På äldre bilar drivs generatorn och vattenpumpen ofta av en V-formad rem som måste spännas manuellt. Jag lämnade in min Renault Clio för några veckor sedan och i. Jag öppnar huven och finner då att remmen har gått sönder, den är ca 1 cm. Kvällen spenderades med att byta drivrem, spännrulle och tillhörande hjul. Passade även på att byta oljan så den är fräsch till onsdagens bus. Sen skadar det inte att få på en ny fräsh rem, den har ändå suttit där. Håller med Streckkoden, prova att spänna först om remmen är ospänd. Jag ska byta drivrem på min Saab 9000 cc -92.

Dvs remmen för generator, servo och vattenpump. Har förstått att man ska spänna rätt hårt, men.