Saab 9-5 startar inte klickar

När jag ska starta bilen så klickar det bara i något relä, det blir ett smattrande ljud tills jag. SAAB 9-5 Aero – 2002 – Bilen bara la av, startar ej igen. Stulen Saab 9-5 aero startar inte bara "klickar"20 sep 2010Hjälp: Klickar bara när jag försöker starta bilen?

Saab 9-5 startar inte klickar

T – Startar inte, startmotorn går inte runt- – Saab. Saab-9-5-2-3-T-Startar-inte-startmotorn-går-inte-. När jag lyssnar under huven hör man att reläna klickar, och det är väl antagligen normalt. Men varför i hela friden går inte startmotorn runt, den. Saab 9-5 2,3T 2003 vägrar starta20 inlägg25 sep 2013Saab 9-3 TDi startar inte alltid + gnistor från solenoiden2 inlägg15 aug 2013Startar inte, klickar från insug6 inlägg4 apr 2012Bilen startar inte, står och "klickar", olika felm13 inlägg26 jun 2007Fler resultat från forum.

T – Startar inte, startmotorn går inte runt- – laga Bilen och. T – Startar inte, startmotorn går inte runt- – laga bilen själv det är enklare än.

Saab 9-5 startar inte klickar

När jag lyssnar under huven hör man att reläna klickar, och det är väl. Bilen startar ej men då bärgarn kommer och skall dra upp bilen den är automat så startar den. Vi har bytt batterier i nycklarna det är inte i dom vad det verkar. Min bil startar inte, jag blir vansinnig! Jag har provat med startkablar men den startar inte där heller utan bara tickar.

Startar ej, ingen spänning troligtvis urladdat batteri då radion stått på i ett antal. Jag har en 9-3 , sen hur det är med 95 vet jag inte.

Saab 9-5 startar inte klickar

Samma sak hände även ett par timmar senart när jag skulle starta igen. Lyssna om det klickar i startreläet när du vrider nyckeln till startläge. På SAAB 9-5 så händer det ibland att bilen inte kan läsa av nyckelns transponder om man har. Ok, behöver inte höra en massa roliga kommentarer om saab.

Den bara slutar dra runt efter ett halvt varv och sen klickar nåt relä och det blinkar i. Det gick ju som sagt att starta hur lätt som helst typ 30 min innan. Borde vara gjort redan då det var någon garanti sak, bytte på min 9-5 för ett tag sedan. Trots detta så startar inte bilen utan allt som hörs är det irriterande klicket. Volvotok: Inlägg: 2944: Blev medlem: lör 09 aug 11:17:29: Ort: Bredared: Kör: Numera Saab 9-5. Samtidigt som man vrider på nyckeln för att starta, och det inte. Det klickar fram i starten när man har i P el N så något med växelförarn bör de ju inte vara då de är tyst fram med någon annan växel i. Inte om det "klickar" när man drar nyckeln trasten (startspärr).

En Saab är värd att vårdas och bevaras, sådana bilar görs inte längre. För ungefär en månad sedan kunde jag inte låsa upp min bil SAAB 9-3. Problem: Startar inte efter att ha stått några dagar. Har kört bilen en hel del sista två månaderna utan problem. Har stött på ett fel på min saab 9-3 års 99. Då startar den inte utan batteriet dör på typ 5 min. Hej jag har en Saab 9-5 jag va ute och körde sen funkade bra men sen på morgonen startar den inte och det har rökt vitt när man startar den första gången sen. Anser du att det inte ens är lönt att öppna motorhuven om din moderna bil inte startar direkt?

Visst är det fullt av elektronik i motorrummet, men. Startar den inte ändå så kolla så att kablar på startmotor sitter fast och att det. Hade min Jeep ute i kylan, -10 ungefär, och nu startar den inte. Skulle hjälpa grannen med hans Saab 9-5 för några dagar sedan.