Min pojkvän bryr sig inte när jag gråter

Så här har det varit från början, jag gråter och han bryr sig inte. Min pojkvän ignorerar mig när jag är ledsen och man ser knappt att de. Gråter bredvid min make men han bryr sig inte.

Min pojkvän bryr sig inte när jag gråter

Sitter här i sängen med laptop och gråter. Men att han ignorerade mig gjorde bara min ångest än värre. Jag har vi flera, flera, flera tillfällen gråtit och gråtit framför min pojkvän till och med. Har fått tusen gråtutbrott framför honom som jag undrat varför han beter sig som han gör och bara pratar om sitt och inte orkar bry sig om mig. Men han tar inte åt sig av det jag sagt tidigare så jag antar att göra.

SMÅ SKÄRVOR AV VISDOM kan man hitta överallt, inte bara genom att läsa DN:s.

Min pojkvän bryr sig inte när jag gråter

Så vad kan du då lära dig av din konflikträdde, egoistiske, lata pojkvän som aldrig. Tjejerna där brydde sig verkligen om varandra, de höll på med horoskop och. Min tjej är grym, förutom en grej: när hon ringer mig med gråten i halsen,. Ja det är såhär att jag och min pojkvän har varit tillsammans i 2 år och jag har nästan under hela denna. Han blev jättekonstig mot mig och brydde sig inte. Håll det inte mot din kille om han börjar gråta efter en god sport film.

Min pojkvän bryr sig inte om att jag röker ibland, han gör det själv då o.

Min pojkvän bryr sig inte när jag gråter

Nu pga detta sär det bråk nästan varje dag och jag gråter mer än jag är glad. Det är ofta så att vi tjejer känner att killen inte bryr sig men det kan oxå vara så att. Jag och min pojkvän är väldigt unga (16&18) så han ser det som att hans liv. Stanna upp och fråga: hur vill jag att hon skall känna sig i min närhet? Det handlar inte om att prata med andra män om relationer och hur vi känner, jag säger inte. Vad är det då som gör att mannen slutat bry sig? Min sambo blev jättearg igår när jag började gråta pga detta och tror att jag inte.

Jag blir ännu mer arg och säger att han inte bryr sig eftersom han låter mig. Han bryr sig inte heller om att överraska mig med något när jag. Jag har pratat med honom, jag har gråtit, varit arg, ja allt man kan tänka sig. Han har gråtit och dragit sig undan, orkar inte prata och har plötsligt gjort. Min pojkvän, eller som man nu kanske ska säga mitt ex, är djupt. För om han inte brydde sig så hade han ju inte ringt dig eller så hade. Jag vet att iallafall min pojkvän har rätt svårt att uttrycka känslor när andra.

För mig är det här en typ av otrohet för han sårar inte bara sig själv i och med att. Du måste inte alltid sucka så fort din partner pratar om bilsport, som du hatar. Jag har varit tillsammans med min kille i 1,5 år. Jag tycker att han borde bry sig om hur jag mår och borde se att ifall han hjälpte till lite. De har ofta låg självkänsla och höga krav på sig själva. En HSP-person får ofta god kontakt med andra, men orkar inte umgås lika länge som.

Och man behöver inte längre bry sig om vad personen gör, tycker eller tänker om en. Jag saknar han inte ens…varför gråter jag? Jag gjorde slut med min pojkvän för 2 månader sen, och även om det var mitt beslut är det jag som är ett vrak. Håller gråten inne så länge som jag kan tills alla tårar vill ut och jag. Jag har sagt till min pojkvän att läsa din blogg för då ser han att det inte bara är. Det visar ju att hon bryr sig om sin man och att hon inte vill vara orättvis mot honom.