Lufta bromsar biltema

För att lufta bromsar eller byta bromsvätska. Har hört att det ska vara väldigt smidigt att använda en bromsluftare när man luftar bromsarna. Har tidigare aldrig använt någon och har bara.

Lufta bromsar biltema

Tjena tappade trycket i bakbromsen på moppen och lyckades inte få upp det med vanlig luftning så köpte en bromsluftare från biltema, nån. Hör o häpna så har biltema en lioten mojäng som funkar jäkligt bra. Köpte ett bromsluftar kit på biltema nyligen med backventil, har aldrig jobbat med en sådan innan, tänkte bara kolla ska. Bromsluftare – bromsluftningsverktyg, var köpa? Cachad24 mars 2011 – 21 inlägg – ‎14 författareDu kan både lufta samt efterfylla bromssytemet snabbt och smidigt.

Har visar jag hur man använder en enkel bromsluftare samt den. Ska alltså ersätta all gammal vätska med ny, inte bara lufta.

Lufta bromsar biltema

Jag är ute efter ett riktigt bra verktyg för luftning av bromsarna. Jag vill kunna sköta mig helt själv och verktyget ska verkligen fungera perfekt! Meningen är att man ska kunna lufta bromsarna själv. Finns att köpa ett litet smart kitt på biltema för en billig peng. Ska nu lufta bromsarna på XJ-Sen, och vill höra med församlingen vilka. Biltema har också ett verktyg där man kan lufta ensam utan att behöva ha någon som pumpar.

Sen har jag en luftningsburk jag köpt på biltema med nån form av. Jag har tänkt köpa en sån här på biltema:. Det kitet jag köpte på Biltema har ju backventil så man behöver inte lossa och. Lufta bromsar – postad i Bromssystem: Ni som kan det här med att lufta bromsar, har Biltema lurat mig igen eller är det bara jag som inget. Nån som har något bra knep eller tricks för att lufta bromsarna själv? Det har blivit dags att lufta mina shimano skivbromsar.

Jag kör också med den länkade LHM+ oljan från Biltema, dock till mina Magura.