Kostnad byta vattenpump

Ett kamremshaveri innebär ofta omfattande och dyrbara skador på motorn. Kostnaden för att, som en försiktighetsåtgärd, byta vattenpump är försumbar i. Kamrem är "enkelt" att byta, vattenpump har jag ingen aning om.

Kostnad byta vattenpump

Tycker det var ett ganska rimligt pris ändå med tanke på att det var vitt och allt. Hur mycket kostar det att byta vattenpump + fläktrem på en Mazda 626. Beror på vart du lämnar in bilen, kostnad för arbete, och vattenpump. Beroende på vilken årsmodell av bil och motor du har kan kostnaden variera allt mellan. Varför ska man byta vattenpump när man byter kamrem? Vi har jämfört hur mycket det kostar att byta kamrem till 25 bilmodeller.

En del verkstäder och tillverkare rekommenderar även att byta vattenpump. Tänk så helidiotiskt det skulle vara om jag på min bil som rullat 36 000 mil bytte vattenpump varje gång jag bytte multirem ! Ska lämna in bilen för kamremsbyte, och tänkte höra vad jag mer ska säga åt verkstaden att byta mer än kamrem och vattenpump? Sveriges Volvoforum14 inlägg22 sep 2013Jag ska byta kamrem, måste jag byta vattenpump med. Pris för byte av vattenpump och kamrem – Saab Turbo Club of Sweden. Pris-för-byte-av-vattenpump-och-kamremCachad8 juli 2012 – 4 inlägg – ‎3 författareFör byte av vattenpump och kamrem fick vi betala totalt 5 550kr inkl moms. Jag är själv helt novis och har ingen uppfattning.

Där ligger kostnaden för byte av kamrem på 6 000-7 000 kronor för. Enligt MT sysen ska det ta 1,6h att byta den på en Focus med AC. Hade tänkt att lämna in min bil för byte av kamrem+vattenpump och multiremmen hos Solna Bilteknik, då de var sjukt billiga 2750:- för delar och. Diskussion om: Byta vattenpump E39 i AutoPower Forum 5-Serien. E46 -0015 inlägg23 jan 2011Varningstecken defekt vattenpump? Kostnadsförslag på byte av kamkedjesträckare – Jaguarklubbens forumarkiv. Hem › Bil-relaterat › ÄgarfrågorCachad22 sep. Jag har nu fått ett kostnadsförslag från Upplands Motor på 36.

I samband med byte av kamrem så ska även vattenpumpen bytas. Jag skulle definitivt byta vattenpump samtidigt som kamrem, av rena. Erik: Vissa kan bjuda för kostnaden för själva pumpen och har som. Har nu fått svar från mekonomen verkstaden och dom vill ha 9600:- men då byter dom vattenpumpen också. Några av parametrarna är exempelvis kostnaden för arbetstid och. Vid ett kamremsbyte kan verkstaden även förslå ett byte av vattenpumpen. Hoppas bara att den "vanliga" verkstaden bytte vattenpumpen.

Därför väljer jag att skapa en ny tråd angående detta. Ska jag byta vattenpump när jag byter kamrem. Trodde det var standard att dom bytte vattenpumpen samtidigt, det påstår dom iaf.