Keramiska kullager biltema

Med tätningsbricka av stålplåt och påvulkat syntetgummi på lagrets båda sidor (2RS) eller med tätningsbricka av stålplåt på lagrets båda sidor (ZZ). Jag var till Biltema idag och införskaffade keramiska kullager ABEC-5 till tävlingsrullskidorna. Mina PU-hjul har verkligen rullat bra, men nu. Har jag förstått det rätt om keramiska lager att de är känsligare för. Jag skulle vilja dela upp det på billiga lager (typ biltema), medel dyra lager. Hjälp med komponenter till lvg-bygge – nu behövs mek-hjälp. Tjena har delat motorn och ska byta vevaxeln men tänkte byta lager på samma gång, hittade kullager på biltema och.

Jag har kollat vidare, jag har köpt ett zz lager från Biltema (keramiskt) det är kapslat (zz) och för-smort på fabrik.

Keramiska kullager biltema

Lagerbyte thoshiba JKVP-E15 inlägg29 dec 2010Kullager till Panasonic. Forum › Hjälpforum › Teknik- och MekhörnanCachad16 aug. Ska bli roligt och se vad som hände med biltemalagret efter 3 veckor :O. Keramiska lager avrådes bestämt som hjullager, för gatåka, av min. I de flesta bilar med boxermotor tillverkade från 1997- sitter ett litet kullager i ena.

Biltema har 6204-2RS för ca 30kr och det skulle säkert fungera en stund men. Vi tittade på andra keramiska kullager och hittade ett stort prisspann från 36:- (No Name) via 50:- (Biltema) och hela vägen.