Hur får man upp rattlås

Jag tänkte boxera hem bilen men rattlåset är igång, så jag undrar om någon vet hur mycket jobb det är att få upp det? Det är förmodligen startspärren som är sönder men vad kan jag göra? Grejen är att jag ville få upp rattlåset utan att bryta det, sen kunna köra bilen.

Hur får man upp rattlås

Det blir allt mer raffinerade trådar i hur man stjäl en bil märker jag. Jag har hållt på i en hel timma att få upp det. Kan man ta o knacka in innerplåten och sätta dit något där inne så skruvarna fäster bättre?

Någon som vet hur mycket en begagnad huv och bagarslucka går på i. CachadLiknande24 juli 2013 – Så min fråga är – ska man byta rattlås och hur mycket efter jobb tar en sån grej. Ta bort rattlås ( Saab 9000 96a )17 jul 2009Tänningslåset har kajkat? Bilsnack – Auto Motor & Sportbilsnack.

Hur får man upp rattlås

För funderingar på hur du använder sajten, gå till FAQ. Jag vet att ja kan bryta om de rattlåset men kommer de ha några negativa följder? Hej, fick en tvåa på besiktningen pga att mitt rattlås inte fungerade tillfredsställande. Minns inte hur min låser man kan kolla det imorgon.

Man måste väl lägga i backen för att få ut nyckeln i dom va? Hej jag får inte rattlåset "på" enda det gör är att det kommer en liten tapp upp när det har ljud men hur fungerar det? Eftersom rattlåset låses upp när man sätter i nyckeln i tändlåset så tänkte jag att.

Hur får man upp rattlås

Hur som helst provade jag söka på nätet efter svar och det fanns. Men att köpa ett begagnat som kanske får samma fel inom en snar framtid. Läste om strul med rattlåset i Opel Ampera och det enda jag funderar över är varför. Själv funderade jag mest på hur lite som var nytt. Det är även lite tråkigt att byta rattlås när man inte har nyckeln som man.

Någon som vet något knep för att få ur rattlåset och starta bilen? Hur lyckades du frilägga batteriet och komma å polerna? Ett mekaniskt ljud kan förnimmas när rattlåset låser upp eller låser. Hyundai skrev: Det är inte så att rattlåset har gått in? Har fått kämpa länge för att få ur rattlåset på en Jetta mk1 som det. Det ENDA sättet vad jag kan komma på utan att sabba nåt är att borra upp ett litet hål på tändningslåset på plats i bilen så man. Får inte in nyckel i tändningslås, rattlås på; HJÄLP!

Jag kan varken starta eller låsa upp hjulen om jag inte kan trycka in nyckeln. Men hur långt ska jag borra in och ska borret vara så tjockt som mojligt? Hur ska jag göra enklast, visa säger att ja måste slå sönder de. Centrallås som automatiskt låser eller låser upp alla dörrar när till exempel. Moderna bilar som har startknapp i stället för startlås har vanligen ett elektriskt rattlås. När man öppnar får man automatiskt sina egna inställningar även om en.

Hur stor risken är beror i hög grad på vilken bil du har och i viss utsträckning på.