Får inte ut nyckeln ur tändningslåset saab

Det enda sättet att få ur den är att starta bilen igen och sen stänga av den. Vet inte hur det är med de nyaste SAAB:arna, men på min 9-3 av 2002. Jag tar alltid ur nyckeln när jag lämmnar bilen.

Får inte ut nyckeln ur tändningslåset saab

Så jag hämtade reservnyckeln men även den fungerande inte. Jag kunde inte få ut tändlåset precis som vissa beskrev i tråden. När jag sätter i eller tar ur nyckeln så reagerar inte rattlåset.

När jag öppnade tändningslåset så ramlade en komponent ut. Nu får jag inte ur nyckeln ur tändningslåset trots att växelspaken står på P,. Men efter det får jag inte ut nyckeln ur tändningslåset. Det går att stänga av bilen med nyckeln och vridad förbi läge "I", så inget står på, men det är sista lilla.

Får inte ut nyckeln ur tändningslåset saab

Nyckeln går bara att vrida om en bit i tändningslåset. Har råkat ut för liknande på en gammal 900 från tidigt 80-tal. Fram med getingen och kapa ur hela låset! Den var inte värd att kosta på ett nytt tändningslås.

För ett par dagar sedan fick han inte ut nyckeln ur tändningslåset när. Har varit med om att Saab haft liknande problem, har Stålis fjärstyrt lås på bilen? Det kan ju vara så att fönstrena är helt stängda men att den inte får.

Får inte ut nyckeln ur tändningslåset saab

Det tutar och piper om dörren öppnas när inte P-läget är i. N och jag kan även ta ut nyckeln även om den fortfarande är i D läge. Enligt verkstaden måste jag tanka kvarts tank för att få utslag. Felsökningen på verkstaden kostade 900 kr och sedan får vi se vilka ytterligare.

Det är inte bara det själva nyckelämnet som är dyrt, det är ett. Saabnisse, Bilen ska starta även om batteriet i nyckeln är slut då det är bilen som. Nyckeln stannar mitt mellan 0 och I och går inte längre än så , elen i bilen är. Automat måste stå i parkeringsläge för att få ut nyckeln. Det e ju typ sandard á la saab att man måste ha backen i för att få ur nyckeln? Kunde dra ur nyckeln även fast jag hade 1ans växel i etc. Idag när jag skulle ut och åka så gick det inte att vrida på nyckeln, har.

Jag har en Saab 900 -97a som bestämmer sig för att bråka i tid och otid. Just nu går det inte att vrida om nyckeln i tändningslåset alls. P skicka gärna PM med det så det inte kommer ut till alla bil tjyvar i. Plötsligt gick inte tändningslåset på min Corolla Touring -98 att vrida längre än till ACC (så… Jag lossade den, och för att få loss antennen behövde jag också lossa… och sen dra ut nyckeln och låscylindern ur tändningslåset….. Suzuki GS500e (bumse) SAAB 9-5 Aero, SAAB 9-5SE 2. Har kört saab en del men inte kommit på tanken. Ett barna kan inte dra ur nyckeln utan att backläget ligger i och då får.

Och visst, det aktiveras inte automatiskt när jag tar ur nyckeln, utan jag måste. Om det skulle gå och byta ut vad det nu är som gör att nyckeln inte går att ta ur i.