Ford focus diesel startar inte

Min focus diesel startar inte – har ett helt nytt batteri- Visst har det tagit. Eftersom Ford Focus TDCi har samma motor osv som V50 (?) postar jag ett inlägg. Motorn vägrade starta och jag fick kontakta Ford Assistans som skickade bärgare. Väl på Bilia kunde inte dom hitta något fel, varken felkoder eller annat. Problem med dieselvärmaren, vet inte om den är trasig. Ford Club Sweden11 inlägg20 jul 2010Mondeo diesel startar inte – Ford Club Sweden4 inlägg3 jan 2010Mondeo 02 tdci 16000 mil startar inte, hjäälp!

Jag fyllde det nya dieselfiltret med diesel. Körde bilen till gården och den slocknade just när jag skulle stänga av motorn och jag försökte starta bilen. Han tala också om att den gamla inte längre startade. Har haft 2 st Ford Econoliner som jag fick startproblem på när den stod stilla några dagar. Volvos och Mercor, så varför skulle inte en Ford av nyare modell klara av det lika bra? Ford transit 2,4 diesel vill inte starta, felkod p0191 även p034026 jan 2014Ford mondeo mk2 diesel, startar ej när den är kall12 jan 2014Startproblem Ford Focus 2005 2. BMW-diskussion: Ford Focus ville plötsligt inte starta inne på. FORUMCachadLiknande22 maj 2014 – 12 inlägg – ‎3 författareDiskussion om: Ford Focus ville plötsligt inte starta inne på besiktningen.

Mitt i semesterresan vill plötsligt inte bilen starta. Vissa dieselmotorer luftar sig själva när man kör med startmotorn, andra måste luftas – läs. Min Ford Focus flexifuel -04 krånglade ordentligt förra hösten.

Ford focus diesel startar inte

Ville ibland inte starta ordentligt och motorn kunde lägga av helt på låga varv.