Electrolux kylskåp låter mycket

Haken är att den låter mycket värre, och mer högfrekvent otrevligt,. Köpt för 3 år sedan och försökt stått ut för ett stort kylskåp är ju ingen. Att det låter det gör det, men hur kan electrolux veta hur mycket ditt låter?

Electrolux kylskåp låter mycket

Vad gör jag åt mitt kylskåp som låter som ett reaplan. Jag blir galen, med jämna mellanrum brummar kylskåpet värre än en jumbojet! Nån som haft det och gick det att reparera.

Har en kyl och frys i en öppen planlösning mellan kök vardagsrum och. Om de låter så mycket att det stör vid filmtittande så skulle jag nog. Samsungs kylskåp och frysar är frostfria och har självavfrostande. Surrar, viket jag antar är normalt, för övrigt innihelvete mycket mer än mitt gamla 80-tals.

Electrolux kylskåp låter mycket

Visst får man nog acceptera att det låter om nya kylskåp, själva. Har som sagt svårt att tro att electrolux tänkt ge detta till sina kunder. När jag hade kollat det, så visade det sig att mycket riktigt var snett.

Dessutom åtgår mycket lite effekt vid uppstart eftersom inte plattan först behöver värmas upp. Att en kompressor låter beror på att den består av en elektrisk motor som i sin tur driver en mekanisk pump. En kyl eller frys har många rörslingor som vib-rerar en aning när köldmediet pumpas runt.

Electrolux kylskåp låter mycket