Byta koppling saab 9-5 kostnad

Jag har fått ett pris på 9500:- Då byts org. Köp Kopplingssats Saab 9-5 -60% billigare på mister-auto. Om du behöver byta koppling, rekommenderar vi starkt att du beställer en hel kopplingssats. Lamellen på min 9-5:a är kass, antagligen är det en av fjädrarna som har hoppat. Svar på inlägget: Kopplingsbyte Saab 9-5 Aero -01. På min Saab 900 -96a tog det ca 6h att byta kopplingen, så det kan ju va väldigt varierande.

Kostnad och svårighetsgrad att byta koppling på Audi A6 Quattro. Bilsnack – Auto Motor & Sportbilsnack. Behöver få koppling, tryckplatta, uttrampningslager bytt på min SAAB 95 2. Alla jag hittat verkar ta fantasipriser för detta dvs 10k+.

Byta koppling saab 9-5 kostnad

Har en liten fråga, kopplingen på min 9-5 -02 börjar ta farligt högt så kanske börjar. Byte av koppling – hjälp med lyft Trafik och körkortsfrågor. Det är ju arbetet som är den stora kostnaden. Byte av kopplingsslang, Kopplingsslang, bromsvätska, –, 3000 kr.

Vad kostar Kopplingssats till SAAB 9-5 att köpa? Byte av Kopplingssats – ska du byta Kopplingssats eller Koppling på SAAB 9-5 ?

Byta koppling saab 9-5 kostnad