Baotian tänder inte

Nu så fick jag en helt nu variator av en polare med kick och allt, bytte ut den och den startar inte alls nu. Köpte en Baotian på blocket för en riktig billig peng och tänkte laga upp. Den får gnista men tänder inte alls på bensinen har gett den massa.

Baotian tänder inte

Startar inte (stift ok, gnista ok)17 inlägg1 maj 2011mopen startar inte? Forum › Mopedforum › ScooterCachadLiknande26 maj 2010 – 24 inlägg – ‎21 författareOm den fortfarande inte har gnista, så är det dags att kontrollera kabelhärvorna. Om moppen inte startar efter denna procedur, prova sug i. This video was uploaded from an Android phone. Datum: 24 april 2012 Baotian var inne på 300 mils service igår.

Följer ofta dina videos när jag behöver hjälp med "min" Baotian och tycker. Har även haft i ny bensin men den tänder inte ens till på startgas.

Baotian tänder inte

CachadLiknandeI denna guide ska du få läsa om vad som kan vara fel på din moped då den inte startar. Detta kommer jag gå igenom i denna guide. Symptomen är att mopeden som var fullt fungerande innan vintern nu inte ger. Larsson: På vilket sätt startar den inte. Hej När jag Gasar fullt med min moped baotian ghost sen dör den och sedan så.

Men den här moppen man har blir jag inte klok på! Baotian startar inte, snabb hjälp tack Garagesnack & Tips – baotian startar inte ska man alltid försöka vara extra.

Baotian tänder inte